Stichting Friersdale Eemnes
Uw steun
Steun een kind

“Als je honderd mensen niet kunt helpen, help er dan eentje."

Moeder Teresa

 

Hoewel wij in het Westen in grote rijkdom leven, is het voor velen van ons niet mogelijk om tientallen mensen in één keer te ondersteunen. En dat hoeft ook niet. Er zijn verschillende mogelijkheden om de mensen in Friersdale te helpen. Adopteer een kind of maak een bedrag over ten behoeve van de hele gemeenschap.

Adopteer een kind

De kosten van 1 kind in het kinderhuis van Friersdale zijn zo’n 35 euro per maand. De ouders van deze kinderen zijn vaak zelf niet in staat om dit op te brengen. Geld voor kleding of voedsel is er vaak al niet, laat staan de opvang elders. Zonder hulp vanuit Nederland zou dit betekenen dat er voor dit kind geen onderwijs en verdere ontwikkeling mogelijk is. Met uw bijdrage wordt een mogelijkheid gecreëerd voor het opbouwen van een beter bestaan.  

Zoals een waterdruppel het water doet rimpelen, zo kan onze steun aan één kind een betere toekomst voor velen betekenen. 

 Doneer een bedrag

Door eenmalig of structureel een bedrag over te maken ondersteunt u de gehele gemeenschap van Friersdale.  Deze bijdragen zijn nodig voor het onderhoud van de verschillende gebouwen en het financieren van nieuwe projecten. Word donateur en maak elke maand/kwartaal/ jaar of eenmalig uw bijdrage over.

Stort uw bijdrage op IBAN rekeningnummer: NL50 RABO 0315 9021 59 EUR t.n.v. Stichting Friersdale – Eemnes te Eemnes.