Stichting Friersdale Eemnes
Baie Welkom
Smullen voor een waterpomp

37e Oliebollenactie  voor Friersdale

Smullen voor een waterpomp

 

Een Eemnesser feest op Koningsdag is pas compleet wanneer je lekker kunt smullen bij de kramen voor Friersdale! Dit jaar zal voor de 37e keer een grote groep vrijwilligers van de Stichting Friersdale-Eemnes klaar staan om allerlei lekkernijen te verkopen voor het goede doel.  Je kunt daarvoor vanaf 8.00 uur terecht bij onze kraam naast het Oude Raadhuis op de Wakkerendijk of bij onze kraam ter hoogte van Kerkstraat 15.

 

Je kunt kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van oliebollen, appelflappen, appelbeignets, oranje slagroomsoezen, oranje Tom Poucen, chocolade donuts, oranje  donuts, roombroodjes, gevulde koeken, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes. Lekker voor op straat of thuis bij de koffie!

 

Het geld, dat deze 37e Oliebollenactie gaat opbrengen, is  bestemd voor een project in het Zuid-Afrikaanse Friersdale. Dit houdt allereerst in de aankoop van een waterpomp, die water uit de Oranjerivier doorpompt naar een zuiveringsinstallatie. Daarnaast wil men ook geld reserveren voor de aanschaf van zonnepanelen, die de energie op moeten gaan wekken, die nodig is voor het functioneren van de waterzuiveringsinstallatie.

 

We hopen veel mensen te ontmoeten bij onze kramen! Pater Wijnand van Wegen en de vrijwilligers staan daar ook klaar om u meer te vertellen over Friersdale en de activiteiten van de Stichting!

 

Namens de vrijwilligers voor Friersdale,

 

Henk van Hees

 

 

Google map Friersdale