Stichting Friersdale Eemnes
Baie Welkom
Verslag Friersdale weekend 2017

Friersdalezondag 2017: een mooie dag!

 

Veel mensen kwamen op 1 oktober jl. naar onze kerk voor de Friersdalezondag! De speciale Friersdaleviering had als thema: “Werken in de wijngaard”. Pater Wijnand van Wegen was de voorganger en hij had enkele loten van druivenstruiken uit Friersdale bij zich. Het is de hoop dat het toenemende werk in de wijngaarden de levensomstandigheden van de mensen in Friersdale kan gaan verbeteren.

 

De viering bracht ons dichter bij Friersdale door de Afrikaanse liederen en muziek. Het Jongerenkoor en de djembégroep van Mwajuma Kitano wisten met hun muziek een stukje Afrikaanse warmte in de kerk te brengen.

 

Op een groot scherm werden beelden getoond van Friersdale: van de wijngaarden maar ook van de bouw van nieuwe klaslokalen bij de school van Friersdale. Voor dit bouwproject werd ook geld ingezameld. In totaal werd dat een bedrag van

€ 1735,40

 

Een schitterend bedrag waarmee de bouw van de nieuwe klaslokalen weer wat dichterbij komt.

Wij willen iedereen bedanken die aan de Friersdaleviering heeft meegewerkt en die een bijdrage heeft gegeven. Met elkaar hebben we er een mooie Friersdalezondag van gemaakt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google map Friersdale