Stichting Friersdale Eemnes
Baie Welkom
Afscheid Alice Peek

 

Afscheid Juf Alice Peek van de Mariaschool

Cadeau voor Friersdale

 

Na bijna 40 jaar op de Mariaschool in Eemnes te hebben gewerkt, heeft juf Alice Peek in juli afscheid genomen van deze school.  Alice is in die 40 jaar altijd zeer betrokken geweest bij acties voor Friersdale. Ze stimuleerde activiteiten voor Friersdale op de Mariaschool.

Daarom wilde ze bij haar afscheid geen cadeaus maar geld voor het scholenproject van Friersdale. Op vrijdag 21 juli jl. werd Henk van Hees, de voorzitter van de Stichting Friersdale-Eemnes uitgenodigd op de Mariaschool. In de groep van juf Alice vertelde hij de kinderen over Friersdale. Daarna werd aan hem een cheque overhandigd met het totaalbedrag van het afscheidscadeau voor juf Alice. Dat was het mooie bedrag van € 400,--

 

Het bestuur van de Stichting Friersdale-Eemnes is juf Alice zeer dankbaar voor dit sympathieke gebaar en wenst haar het allerbeste voor de toekomst.

 

 

 

 

Google map Friersdale